Jaaropleiding Wellness Specialist

Tijdens de opleiding tot Wellness Specialist leer je je gasten op veel verschillende manieren te behandelen, te masseren en in de watten te leggen zodat je precies weet wat een wellness-moment of beleving inhoudt.
Met de talloze praktijkonderdelen, de lessen Praktijkvoering, Mind-Set en Tips & Tricks gegeven door professionele docenten staat niets in de weg voor een succesvolle carrière in de Wellness & Lifestyle branche.

Praktijkonderdelen:
Wellness massage, Cupping, Bamboe massage, Magneetmassage lichaam en gelaat, Hammam behandelingen, Lomi Lomi massage, Hotstone massage, Ayurvedische massage, Stempelmassage, Anti-stress massage gelaat, Klankschaalmassage, Rug- en lichaamspakkingen, Magneetmassage voet en stoel.

Theorieonderdelen:
Theorie behorend bij de diverse praktijklessen, Voedingsleer, Aromatherapie,  Praktijkvoering, Mind-Set, Tips & Tricks.

De professionele Wellness Opleiding start op maandag 3 februari 2020 van 10:00 tot 15:00 uur. De lessen zijn om de week en je bent zoveel mogelijk vrij met de schoolvakanties. Het is een praktijk gerichte opleiding, de lessen worden gegeven in de kleinschalige wellness Polder Spa Ottoland. Geschikte werkkleding, handdoeken en stoelhoes neem je zelf mee, producten en materialen staan beschikbaar.

Leuk om te weten: de lunch wordt verzorgt.

Docenten:
Jeannette Bal
Kathleen Kay
Gerrit van den Berg

Startdatum:                       3 februari 2020 
Prijs:                                   € 1895,00  inclusief inschrijf- en examengeld
Aanmelden:                      kathleenkayopleidingen.nl
 

Opties:

€ 1.850,00
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen